Camel Park Sunny Beach / Nessebar (BG)

O distractie de bifat in zona Sunny Beach / Nessebar

iulie 2022

Localizare

Conform Google Maps adresa Camel Park este Местност Чешме тарла, 8238 Nessebar, Bulgaria. Este undeva in afara orasului, indicatoarele din orasul Nessebar si din statiunea Sunny Beach te conduc spre destinatie corect.

Parcul este deschis zilnic intre orele 10 – 18.

Camel Park

Ce gasim aici?

In primul rand camile. Pe un teren generos sunt crescute in spatii amenajate si ingradite cateva zeci de camile dromader. Vizitatorii primesc cate un pahar cu felii de morocov sa hraneasca patrupedele. Cine doreste mai mult de un pahar de morcovi poate achizitiona contra cost. Camilele sunt foarte blande si se bucura sa primeasca hrana de la turisti.

In spatele amplasamentului sunt tarcuri custi unde traiesc si alte animale, este de fapt un mic zoo. Mai intalnim aici iepuri, magari, caini, gaini, fazani, pauni, capre, porumbei. Si pe acestea le poti hrani.

La sfarsit puteti cumpara o plimbare cu camila. Merita sa o faceti. Eu m-am simtit excelent la inaltime pe camila, impreuna cu fiica mea. Pot calari 2 persoane pe o camila.

Pe parcursul plimbarii esti pozat si la sfarsit poti achizitiona, contra cost amintiri filmate de cei de acolo. Alte suveniruri pot fi achizionate de la iesire.

O poza draga mie de incheiere.

Numai bine! Vizitati acest loc relaxant daca sunteti in vacanta la Sunny Beach sau vizitati Nessebar.

Leave a Comment